Praktische informatie

U heeft een dier gevonden, en dan?

Bijna elk Nederlands inheems dier is beschermd. Dit betekent dat het dier alleen geprepareerd mag worden door een RVO geregistreerd preparateur. A.A.& S. registreert de dieren voor u bij RVO. Voorheen moest u eerst naar de politie voor een vervoersvergunning, maar sinds 1 januari 2017 is dit komen te vervallen. U kunt dus direct met het dode dier naar A.A.& S. toekomen. Vergeet niet uw dier zo snel mogelijk in een plastic zak in de diepvries te leggen als u niet direct naar A.A.& S. toe kunt komen.

Als u wilt kunt u een ondergrond meebrengen waar u uw dier op wilt hebben. We noteren uw gegevens en wensen en gaan voor u aan het werk. Als het preparaat klaar is, nemen we contact met u op. U kunt het dan op komen halen.

Als u het geprepareerde dier komt  ophalen, krijgt u van ons een handleiding mee. Door onze behandeling en uw goede onderhoud, kunt u uw leven lang van het preparaat genieten.

Onze werkwijze

We hebben persoonlijk contact met u zodat we met uw wensen rekening kunnen houden. We overleggen over de houding, het voetstuk en we spreken de exacte prijs af. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. U komt niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Huisdieren

Wij prepareren helaas geen huisdieren. Hiervoor kunt u contact op nemen met andere preparateurs in de omgeving.

 

error: Content is protected !!